100% WHEY PROTEIN BAG (900G)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18094
750MDL
Indisponibil

O nouă piatră de hotar în producția de suplimente de proteine: a creat prima bază de apă din 100% pe bază de apă!

Detalii

Proteina din zer, ca sursă excelentă de proteine ​​după exerciții fizice, este foarte apreciată de culturisti, atleți orientați spre rezistență, artiști marți și sportivi amatori. Atunci când organismul este în special necesar proteine, se recomandă să se pregătească un cocktail proteic pe bază de apă. Departamentul de dezvoltare a produselor IronMaxx a fost mult timp în căutarea unor modalități de a crea un produs care să nu se amestece neapărat cu laptele, spre deosebire de alte proteine. Când se gătește cu un shake normal de proteine, gustul și consistența părăsesc deseori mult de dorit. Prin urmare, sarcina stabilită înainte de tehnologi IronMaxx, a fost clar formulat: „Gustul noii pudra de proteine ​​ar trebui să fie perfect atunci când este amestecat cu apă“, - a declarat Patrick Kruzhkovski, CEO-ul IronMaxx cu puțin timp înainte de începerea lucrărilor la un nou produs. 100% Whey Protein îndeplinește pe deplin această cerință, având un gust deosebit și, în plus, este special formulată pentru amestecarea cu apă!

Băuturile pe bază de proteine, preparate pe apă, au multe avantaje, în special pentru culturistii și persoanele care doresc să piardă în greutate. La urma urmei, ei trebuie să monitorizeze cu atenție dieta lor! Amestecarea pulberii de proteine ​​cu apă, vă sunt garantate pentru a obține o băutură mai puțin calorică fără exces de grăsime (care este întotdeauna în lapte). Cu 100% proteină din zer obțineți numai cei mai necesari nutrienți într-o proporție ideală.

30 de arome unice!

Cu noua 100% Whey Protein de la IronMaxx puteți alege din 30 arome delicioase: cookie-uri și smântână, cireșe iaurt de lamaie iaurt, pepene galben, fructe de portocale și pasiune, și multe altele. De asemenea, sunt disponibile gusturi "clasice" - ciocolată, vanilie și căpșuni. IronMaxx urmează tradițiile sale și se străduiește să creeze cele mai eficiente suplimente sportive pentru culturisti si sportivi, în timp ce nu uita despre gustul.

Proteină din zer pentru o nutriție optimă!

Sportivii sunt recomandați să consume aproximativ 2 g de proteine ​​pe kilogram de greutate pentru a asigura creșterea musculară. Sportivii profesioniști și sportivi consumă de multe ori chiar mai mult - de la 3 până la 4 grame de proteine ​​pe kilogram de greutate corporală, și, astfel, să obțină rezultate uimitoare.

100% Whey Protein din IronMaxx, cu un conținut crescut de proteine ​​(până la 80% la 100 de grame) suficientă pentru a acoperi necesarul zilnic de proteine ​​și pentru a asigura creșterea și menținerea masei musculare. În plus, proteina din zer 100% are un profil excelent de aminoacizi (BCAA, glutamină și alți aminoacizi). Datorită valorii biologice ridicate, proteina obținută din alimente este procesată mai rapid în proteine ​​endogene. Datorită adăugării de minerale esențiale: potasiu, magneziu și calciu, 100% proteine ​​din zer asigură o muncă normală a mușchilor. Proteina din zer de la IronMaxx este sursa ideala de proteine ​​dupa exercitii fizice, care poate fi de asemenea folosita ca o gustare utila.

Proteina din compoziție contribuie la:

Creșterea masei musculare
Conservarea masei musculare


Calciul din compoziție contribuie la:

Normalizarea schimbului de energie
Normalizarea enzimelor digestive


Potasiul din compoziție contribuie

Normalizarea mușchilor
Normalizarea tensiunii arteriale


Magneziul din compoziție contribuie

Reduceți oboseala și oboseala
Normalizarea metabolismului energetic
Normalizarea mușchilor
Normalizarea sintezei proteinelor


Cum să luați 100% proteine ​​din zer

Luați, dacă este necesar, până la 4 porții pe zi. Nevoia de proteine ​​depinde de vârstă, sex și starea fizică. Timp de admitere recomandat: înainte de competiție, înainte de antrenament, imediat după antrenament și înainte de culcare.

Se amestecă 250 ml de apă cu 3 x linguri XXL (50 g) de 100% proteină din zer.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru