Animal Flex

Număr: sp-18831
950MDL
Indisponibil

Animal Flex, un supliment sportiv dezvoltat de oamenii de știință ai Universal Nutrition, este utilizat de sportivi pentru a întări articulațiile și ligamentele, precum și prevenirea și tratarea prejudiciilor cauzate de problemele existente cu sistemul musculo-scheletic.

Detalii

Principalele componente ale Animal Flex sunt glucozamina și condroitina, care sunt cele mai importante medicamente pentru regenerarea cartilajelor. Ele oferă, de asemenea, o penetrare instantanee a nutrienților în țesuturi, având în același timp un efect anestezic. Primirea Animal Flex crește fluxul de lichid și sânge în articulații, facilitând astfel munca lor, îmbunătățește "lubrifierea articulațiilor", reduce efectele ridicării greutății în timpul antrenamentului.

O altă proprietate importantă a suplimentului este un puternic efect antiinflamator. Culturistii care iau in mod regulat Animal Flex au observat un declin in umflarea tesuturilor moi si o imbunatatire mai rapida a bunastarii lor.

Principalul lucru care merită menționat este faptul că Animal Flex poate fi luat nu numai de cei care au deja probleme cu sistemul musculo-scheletic, dar și de cei care încep să se angajeze, prevenind astfel apariția efectelor negative după încărcături grele. Aditivul are proprietăți excelente de protecție, salvând astfel ligamentele și articulațiile de la traumatizare și asigurând regenerarea lor rapidă în caz de deteriorare.

Cantitatea de nutrienți dintr-o porție (1 sac):

Calorii - 9
Grăsime totală - 1 g
Vitamina C (acid ascorbic) - 100 mg
Vitamina E (alfa tocoferol) - 100 mg
Zinc (picolinat de zinc) - 15 mg
Seleniu (seleniu de sodiu) - 70 mcg
Mangan (sulfat de mangan) - 1 mg
Complex de construcție comună - 3000 mg
Glucozamina (HCI și KCI sulfat)
Metilsulfonilmetan (MSM)
Condroitina Sulfat A (CSA)
Condroitin sulfat B (CSB)
Complex de lubrifiere comună - 1000 mg
Uleiul de semințe de soia (acid linolenic 50%
Amestec special de miristoleat de cetil (miristoleat de cetil, miristat de cetil, palmitat de cetil, laurate de cetil, palmitoleat de cetil, oleat de cetil)
Acid hialuronic
Complexul de sprijin comun - 1000 mg
Extract de rădăcină de ghimbir (gingerols, shogaols)
Extract de curcumă
Boswellia (acidul boswellic)
quercetină
bromelaină
Componente suplimentare: fosfat dicalcic, proteină din zer, cartilagiu de rechin, gelatină, glicerină, ulei de soia, apă purificată, stearat de magneziu, acid stearic.

Sfaturi pentru aplicații pentru animale flexibile
Luați o porție pe zi, indiferent de masă. Și mai bine la mese.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru