Animal Pak

Număr: sp-18830
950MDL
Disponibil

Animal Pak este un supliment alimentar sportiv din clasa complexelor vitamin-minerale produse de Universal Nutrition, SUA. Compania a fost fondată în 1977, iar producția Animal Pak a fost lansată în 1983. Universal Nutrition afirmă că acest produs este conceput pentru a oferi sportivilor care fac efort fizic cu toate micronutrienții necesari pentru a maximiza dezvoltarea fizică și pentru a menține sănătatea.

Detalii

Promovat în mod activ în domeniul fitness, culturism și haltere, timp de 10 ani (din 2005) este cel mai bun complex multivitaminic, conform Premiilor Suplimentului Bodybuilding.com. În același timp, aditivul provoacă multe îndoieli și are unele dezavantaje.

Beneficiile revendicate
Doze optimizate de vitamine pentru sportivi
Promovează creșterea musculară și arderea grăsimilor
Creșterea rezistenței și a rezistenței
Îmbunătățește sănătatea
Concentrația mentală
Ajută digestia proteinelor
Compoziție Animal Pak
instrucție

O porție de Animal Pak (2 pungi) conține:

Valoare energetică: 40 kcal
Carbohidrați: 4 g, din care 2 g fibră alimentară
Proteine: 6 g
Vitamine și minerale:

Producătorul utilizează doze mari de vitamine B. Există un exces de indemnizație zilnică recomandată (% DV) pentru următoarele componente:

vitamina A - de 2 ori
vitamina B6 de 90 de ori
tiamină de 50 de ori
riboflavina de 44 de ori
niacina de 4 ori
acid ascorbic de 16 ori
Vitamina E de 10 ori.
vitamina D de 1,7 ori
vitamina B12 de 1,8 ori
Acid pantotenic de 8 ori
Calciu de 2 ori
Fosfor de 1,3 ori
Zinc de 2 ori
Manganul este de 2,5 ori
Cu unele componente, Animal Pak, fierul este slab absorbit, prin urmare, este absent în compoziție și, dacă este nevoie, trebuie luat separat. Trebuie remarcat faptul că rata zilnică recomandată de ADR nu este un interval maxim sau sigur. ADR reflectă norma pentru persoana medie, a cărei utilizare nu va dezvolta hipervitaminoză. În articolul vitamine și minerale, vă puteți familiariza cu nivelul maxim admisibil de aport de vitamine, care este considerat sigur. Toate dozările Animal Pak sunt sub nivelul maxim admisibil, astfel preocupările legate de dezvoltarea hipervitaminozelor sunt nefondate. Cu toate acestea, oportunitatea folosirii megadozelor de vitamine nu a fost dovedită și este văzută de mulți experți doar ca o momeală de marketing.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru