CALCIUM BIOACTIVE (130 caps)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18398
270MDL
Indisponibil

Calcium Bioactive de la IronMaxx - sănătatea mușchilor, a oaselor, îmbunătățirea metabolismului.

Detalii

Normalizarea circulației sângelui
Schimbul de energie și de substanțe
Menținerea muncii normale a mușchilor
Asigurarea transmiterii semnalului între celulele nervoase.
- Conține 160 mg citrat de calciu pe capsulă
- Grad ridicat de biodisponibilitate.

Faptul că calciul este extrem de important pentru oasele și dinții puternici, părul sănătos, este cunoscut de mulți. Dar calciul este capabil de mai mult: astfel de oligoelemente și minerale, cum ar fi calciul, reglează echilibrul hormonal și susțin organismul atunci când procesează carbohidrați, proteine ​​și grăsimi. Calciul joacă un rol important în realizarea numeroaselor funcții ale corpului: reducerea țesutului muscular, respirația, activitatea inimii, transferul impulsurilor nervoase și, astfel, activitatea celulelor nervoase, coagularea sângelui. Cu o lipsă de calciu în organism, este posibilă perturbarea proceselor metabolice vitale.

Spre deosebire de carbonatul de calciu utilizat în mod tradițional, capsulele IronMaxx® Calcium Bioactive conțin citrat de tri-calciu valabil, care este semnificativ mai bine prelucrat de organismul uman.

Calciul este o substanță minerală pe care corpul uman o consumă în cele mai mari cantități. El este responsabil nu numai pentru cetatea oaselor, ci joacă, de asemenea, un rol important în procesul de coagulare a sângelui și în activitatea sistemului nervos. Cinci capsule IronMaxx® Calcium Bioactive acoperă necesarul zilnic de calciu. Fiecare capsulă conține:
160 mg de calciu (20% *)
ingrediente:
citrat de tri-calciu, gelatină (capsulă), mijloace pentru creșterea capacității de curgere a pulberilor: trei fosfat de calciu și stearat de magneziu.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru