CARNITINE PRO LIQUID (500 ml)

Marca: IronMaxx
Număr: zh-18548
300MDL
Indisponibil
  • Cu 7900 mg de L-carnitină per 100 ml!
  • Ideal în timpul fazei de dietă!
Detalii

Dacă doriți să îmbunătățească fitness și sănătatea dumneavoastră, să devină mai flexibil și de a crea un nou sens al corpului, aveți nevoie de o cantitate mare de voință, idealism și dăruire. Cu Carnitin Pro Liquid, poți să cumperi un supliment nutrițional care a fost sfatul insiderilor de mulți ani. Carnitina este de obicei oferită sub formă de capsule. IronMaxx® și-a extins seria de succes Carnitine Pro cu fluidul extrem de rapid Carnitin Pro. Cu Carnitin Pro Liquid, aveți acum posibilitatea de a oferi un consum de carnitină adaptate in mod individual, fără a fi nevoie să ia un număr mai mare de capsule sau tablete. Corpul poate absorbi L-carnitina în câteva minute, astfel încât lichidul este deosebit de potrivit pentru utilizarea pe termen scurt înainte și în timpul exercițiilor fizice. Produsul este foarte concentrat cu 7900 mg de carnitină pe porție. Un litru de lichid produce 67 de litri gata de utilizare. Aceasta este vacanța ta ideală, cu o pregătire sportivă intensă. Doar în timpul fazei de dietă și determinării, o cantitate suficientă de L-carnitină este importantă.

L-carnitina!

Carnitina joacă un rol deosebit de important în metabolismul lipidic al organismului, deoarece acizii grași cu catenă lungă pot fi transportate numai in mitocondrii (puterea de celule), atunci când sunt asociate cu L-carnitină. Pentru a reduce efectiv grăsimea, trebuie să reduceți numărul de calorii din dieta dumneavoastră și să creșteți activitatea sportivă. Odată cu decongelarea regulată, ardeți cele mai multe grăsimi atunci când faceți acest lucru cu un puls de 140-150 bătăi pe minut. În special înainte de această instalare se recomandă utilizarea lui Carmitin Pro Liquid din IronMaxx®! L-carnitina este un produs semifinit de vitamine, care asigură producerea de aminoacizi, vitamine și oligoelemente pentru organism. Hrănirea numai a uneia dintre aceste substanțe poate reduce în mod semnificativ sinteza. Prin urmare, este mult mai ușor să furnizați L-carnitină în formă liberă. Din acest motiv, merită acordată o atenție sporită alimentării, în special pentru atleții orientați spre performanță și sportivii cu conștiință figurativă.

VITAMINA C CONȚINE:

- să promoveze funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul și după intensificarea activității fizice
- la o schimbare normală a energiei
- la funcția normală a sistemului nervos
- la funcționarea normală a sistemului imunitar
- ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ
- reduce oboseala și oboseala

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru