FATBURNER PROFESSIONAL

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18133
350MDL
220MDL
Indisponibil

Pentru a-ți simula propriul corp și a avea o figură de anumiți parametri cu o ușurare profundă, nu trebuie doar să rămâi la o dietă eficientă, ci să ia și suplimente nutritive care promovează arderea grăsimilor.

Detalii

Datorită unui supliment revoluționar Fat Burner de la compania Germania Forge nu se poate menține numai o greutate sanatoasa, dar, de asemenea, să-și reînnoiască energia în timpul antrenamentului și antrenamentelor intense.

Innovative aditiv arzător de grăsime cuprinde un amestec de substanțe și lipotropicele termogenice care promovează arderea grăsimilor și schimbul corpului uman. Eficacitatea aditivului bazat pe utilizarea în continuare a acizilor grași pentru reluarea energiei in timpul antrenamentelor epuizante.

După cum se știe, lipotropicele blocarea sintezei de grăsime în ficat, spori și accelera procesul de tesut adipos metabolizării. Datorită acestui fapt, grăsimea conținută în corpul unui atlet, pentru a descompune în mod eficient acidul gras, și utilizate ulterior ca sursă de energie.

Termogenice, de asemenea, acționează ca și catalizatori, promovând temperatura corpului uman și creșterea nevoilor calorice, care satisfăcut folosind grăsime. termogenice de bază utilizate în grăsime arzător -Guarana Extrakt și Koffein. Cu o combinație optimă a acestor substanțe în aditivi alimentari se pot obține rezultatele dorite și pentru a ajunge pe culmile succesului într-o perioadă scurtă de timp.

Compoziție de servire (3 capsule):

Valoarea energetică - 5,4 kcal

Grăsimi - 0,06 g

Carbohidrați - 0,60 grame

   în t.ch. zaharuri - 0,03 g

Proteina - 0,45 g

Sare - 0,0 g

Extract de Pomeranz - 300 mg

L-carnitină - 300 mg

Praf de ghimbir - 300 mg

Cafeina 264 mg

Bioflavonoidele - 90,0 mg

Extract de Guarana - 240 mg

Salata de scoarta de salcie - 150 mg

Colina 82,5 mg

Crom 40,2 mg

ingrediente:

Beef gelatina, extract de portocale, L-carnitină, pudra de ghimbir, cofeina, extract de guarana, bitartrat de colină, bioflavonoide citrice, extract de scoarță de salcie, acidifiant (acid tartric (L +)), agenții anti-aglutinanți (stearat de magneziu, dioxid de siliciu), crom ( III). Informații pentru persoanele care suferă de alergii: pot conține urme de gluten, ouă, soia și lapte.

Recomandări pentru utilizare:

Luați 3 capsule înainte de micul dejun cu puțină apă.

Porții pe container: 30

Contraindicații:

intoleranța individuală la componentele produsului, femeile însărcinate și care alăptează. Înainte de utilizare, consultați un specialist.

Notă:

nu este un medicament.

Condiții de depozitare:

A se ține închis când se află într-un loc uscat și răcoros. Termenul de vânzare este indicat pe ambalaj. Păstrați departe de copii!

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru