IODINE (90 caps)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18352
180MDL
Indisponibil

Iodul din IronMaxx® este un supliment alimentar deosebit de important, care se caracterizează prin puritatea și calitatea acestuia.

Detalii

IronMaxx® prelucrate numai farmaceutice, ingrediente pure care sunt testate în laboratoare independente pentru puritate și siguranța alimentară! Iod în corpul uman semnificativ implicate în producerea metabolismului reglarea hormonilor tiroidieni. O aprovizionare regulată și suficientă a organismului cu iod promovează funcția tiroidiană nutrițional sănătos! De iod si proteine ​​componente care constituie hormonii tiroidieni, tiroxina (T4) și triiodotironina (T3). Acești hormoni tiroidieni contin iod sunt esențiale pentru organismul uman. Ele reglează rata metabolismului bazal, temperatura corpului, toate procesele metabolice si contribuie astfel la un metabolism energetic sănătos. Fără o ofertă adecvată de iod, glanda tiroidă eșuează în funcțiune. În plus, un aport suficient de iod afecteaza sistemul nervos si o functie mentala sanatoasa pozitiv.

Zona de deficit de iod GERMANIA!

Rezultatele curente ale Raportului al 12-lea Nutriție al Societatii Germane Nutritie e. V. (DGE) indică faptul că starea de iod deteriorat din nou! Până la 2 miliarde de euro cauza consecințelor decenii de deficit de iod în Germania. Organizația Mondială a Sănătății (OMS), sursa de iod în Germania, ca și îmbunătățit în mod semnificativ, există încă deficit de iod ușoară (clasa I), care ar putea fi evitate prin măsuri eficiente de prevenire, în multe cazuri. Pentru că în UE nu există un sistem legal uniform de aportul de iod și până în prezent a fost introdus nici o sursă cuprinzătoare de iod în Germania, de asemenea, fiecare individ este responsabil pentru furnizarea suficient cu acest element esențial urme. Mai ales sportivii au un nivel crescut de iod cerințe! Creșterea metabolismului și transpirație abundentă poate provoca o Joddefizit. Iodul din IronMaxx® este suplimente nutritive pentru o aprovizionare ideală de iod!

Inclus în pachetul JOD Bears:

- la o funcție cognitivă normală

- la un metabolism normal de energie la

- într-o funcție normală a sistemului nervos

- la o productie normala de hormoni tiroidieni si functia normala a glandei tiroide în

Proteina de INCLUSĂ transportă

- o creștere a masei musculare în

- menținerea masei musculare în

Luati 1 capsula pe zi, cu o masă cu apă.

Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită.

Nu utilizați ca un substitut pentru un regim alimentar echilibrat și variat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Ar trebui adoptată o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

100G INCLUDE:

Valoarea calorifică 243 kcal / 998 kJ

Grăsime 1,7 g

Din care saturează 1,7 g

Carbohidrați 4,6 g

Care zahăr <0,1 g

Proteine 19,7 g

Sare <0,01 g

Iod 36,1 mg

Fiecare porție (1 capsulă) include:

Valoarea calorifică 1,0 kcal / 4,1 kJ

Grăsime <0,1 g

Care acizi grași saturați <0,1 g

Carbohidrați <0,1 g

Care zahăr <0,1 g

Proteine <0,1 g

Sare <0,1 g

Iod 150 ug (100%)*

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru