MULTIVITAMIN (130 caps)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18396
290MDL
Indisponibil
  • Complex multivitaminic;
  • Pentru a menține sistemul nervos;
  • Pentru a îmbunătăți activitatea musculară contractilă;
  • Stimularea proceselor metabolice;
  • Pentru a îmbunătăți potențialul energetic al organismului;
  • Pentru a întări oasele și dinții;
  • Pentru a combate oboseala.
  • Fiecare capsulă conține 119 mg de vitamine valoroase de la A la K.
Detalii

Asigurați-vă cu vitamine în fiecare zi. Când nu vă puteți alimenta consumabilele doar prin consumul de alimente, puteți recurge la ajutorul unor astfel de complexe, cum ar fi multivitaminele din IronMaxx. Are toate vitaminele necesare funcționării normale a corpului. Printre acestea se numără și vitaminele din grupa B, care sunt necesare pentru obținerea energiei din alimentele consumate. Cu alte cuvinte, ele sunt implicate în procesarea a ceea ce mâncăm în fiecare zi, în proteine, grăsimi și carbohidrați. Ele îmbunătățesc, de asemenea, activitatea sistemului nervos și, de asemenea, sunt necesare pentru munca eficientă a imunității. Ele pot ajuta, de asemenea, în lupta împotriva oboselii crescute.

Formula complexului include, de asemenea, vitaminele A, E și C, care joacă un rol important în consolidarea apărării organismului. Mai mult decât atât, nu privește numai să îmbunătățească activitatea de celule ale sistemului imunitar care luptă împotriva bacteriilor și virusurilor, dar, de asemenea, contracara radicalii liberi, din cauza care poate fi perturbat orice organ.

Vitamina D va menține un nivel normal de calciu, de care depinde starea oaselor și a dinților și activitatea musculară contractilă.

Cu această hrănire sportivă, nu veți lipsi o vitamină. Ei vor face sistemul imunitar mai rezistent la atacul virușilor și a altor organisme străine, pentru a îmbunătăți potențialul energetic al organismului, metabolismul de sprijin și a sistemului nervos. De asemenea, veți îmbunătăți activitatea mușchilor și veți sprijini forța oaselor și a dinților.
Fiecare capsulă conține:
80 mg vitamina C (100% *)
12 mg Vitamina E (100% *)
16 mg acid nicotinic (100% *)
800 μg Vitamina A (100% *)
75 μg Vitamina K (100% *)
6 mg Vitamina B5 (100% *)
5 pg Vitamina D (100% *)
1,4 mg Vitamina B6 (100% *)
1,1 mg Vitamina B1 (100% *)
1,4 mg Vitamina B2 (100% *)
200 mcg Acid folic (100% *)
50 pg Biotină (100% *)
2,5 μg Vitamina B12 (100% *)
ingrediente:
celuloza, gelatina (capsule), vitamina C, vitamina E acetat, acid nicotinic, vitamina A-acetat, vitamina K, calciu-D-pantotenat, vitamina D, vitamina B6-clorhidrat, tiamina, riboflavina, acid folic, biotina, vitamina B12, mijloace pentru creșterea fluidității pulberilor: stearat de magneziu și dioxid de siliciu
(* RDA = cerință zilnică recomandată)

Recomandări pentru utilizare

Luați o capsulă pe zi în timp ce mâncați cu apă.

Lipsa de vitamine poate afecta imediat activitatea sistemului imunitar!

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru