Mănuși Clasic Exclusive

Marca: MADMAX
Număr: ak-18473
230MDL
Disponibil

Mănuși din piele clasică din piele

Detalii

Această mănușă este determinată pentru pregătirea în materie de putere și pentru fitness, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, de toate nivelurile de performanță. Mănușa este fabricată din piele neagră de primă clasă (în mată modificată) care este perforată pe partea superioară a degetelor datorită unei ventilații mai bune și a scurgerii transpirației. Pentru a preveni colorarea mâinilor în timpul antrenamentului, pielea este echipată cu o laminare specială care elimină absolut acest atribut neplăcut de piele de culoare neagră.

Pe partea palmă, stratul dublu de piele este folosit cu umplutură specială. Ambele straturi sunt cusute anatomic pentru un mâner precis și menținând o rezistență și o rezistență maximă.

Pe partea din spate a mâinii se folosește o Lycra cu durată foarte lungă și durabilă. În plus, Lycra cu 4 căi în rândul degetelor este folosită pentru a asigura o durabilitate îndelungată a acestui loc suplimentar tensionat. Velcro termină centura elastică în jurul încheieturii mâinii.

Dimensiuni disponibile: S-XXL

Conținut: piele reală, poliester

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru