Mănuși MTi82

Marca: MADMAX
Număr: ak-18845
400MDL
300MDL
Disponibil
Detalii

Mănuși de design simple sunt concepute pentru bărbații care știu exact ce au nevoie și nu se tem să se căsătorească. Bărbații care nu experimentează în mod inutil și caută cea mai înaltă calitate pentru antrenamentele de zi cu zi. Mănuși abundă cu toate cele mai recente tehnologii.

Palma este fabricată dintr-un strat dublu de piele, cu cusături confortabile și cusături anatomice.

Spatele este realizat dintr-o combinație de piele naturală și material prietenos pentru corp pentru îndepărtarea maximă a transpirației.

Două pene special concepute pentru a combina palma și spatele mănușii pentru a oferi o răsturnare blândă a mănușii, care este proiectată să respecte îndoirea naturală a degetelor și să permită o strângere perfectă fără efort, pliere sau deformare nedorită a mănușilor.

Zona dintre degetele de la picioare este formată din materialul prietenos pentru corp pentru îndepărtarea maximă a transpirației.

Cureaua de mână elastică asigură o susținere și protecție fiabilă pentru partea cea mai tensionată a mâinii și este completată de o suprapunere de tunel carpian.

Închiderea mănușilor constă într-o închidere specială cu Velcro, care permite mișcarea liberă și strânge complet mănușa.

Dimensiuni disponibile: S-XXL

Compoziție: piele naturală, poliester

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru