Mănuși Professional Exclusive

Marca: MADMAX
Număr: ak-18458
250MDL
Disponibil

Mănuși de piele de gimnastică cu înveliș pentru profesioniști reali

Detalii

Această mănușă este determinată pentru pregătirea în materie de putere și pentru fitness, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, de toate nivelurile de performanță.

Mănușa este fabricată din piele neagră de primă clasă (în mată modificată) utilizată atât pe partea palmei cât și pe partea din spate a mâinii. Pentru a preveni colorarea mâinilor în timpul antrenamentului, pielea este echipată cu o laminare specială care elimină absolut acest atribut neplăcut de piele de culoare neagră.

Pe partea din palmă se folosește stratul dublu de piele umplut cu umplutură specială. Ambele straturi sunt cusute anatomic pentru un mâner precis și pentru a menține o soliditate maximă și durabilitate pentru această parte din palmă suplimentară a mănușii.

Pe partea din spate a mâinii și printre degete se folosește o Lycra cu 3 căi, foarte durabilă și durabilă. Acest Lycra asigură scurgerea foarte bună a transpirației și ventilarea aerului din mână.

Manusa este echipata cu o curea elastica care asigura o stabilitate perfecta a manei, atat prin incheierea dubla a incheieturii mainii, cat si prin dublu velcro in timpul antrenamentelor si impiedicand exercitarea presiunii excesive asupra incheieturii mainii.

Dimensiuni disponibile: S-XXL

Conținut: piele reală, poliester

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru