Regulile de utilizare a site-ului

Atenție vă rog! Înainte de a vizualiza acest site, vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții. Dacă NU sunteți de acord cu acești termeni, NU utilizați acest site.

Acest Acord de Utilizator conține reguli care trebuie respectate în utilizarea site-ului sportmarket.md. Dacă nu sunteți de acord cu regulile, trebuie să opriți imediat utilizarea sportmarket.md. Folosirea site-ului sportmarket.md înseamnă că sunteți de acord cu termenii prezentului acord de utilizare.

Datele personale ale Utilizatorului:

Stocarea și utilizarea de către Administrație a site-ului sportmarket.md a datelor personale furnizate de Utilizatori respectă pe deplin legislația actuală a Republicii Moldova cu privire la protecția datelor cu caracter personal. Date personale Utilizatorii nu sunt acordați unor terțe părți, dar sunt salvați pentru furnizarea de servicii pentru vânzarea de bunuri prezentate pe site-ul sportmarket.md. Dacă nu doriți ca datele dvs. personale să fie stocate la noi, anunțați-ne imediat.

Administrarea site-ului sportmarket.md își rezervă dreptul de a utiliza aceste informații în scopuri de marketing. Precum și de transmitere a datelor utilizatorului (cum ar fi adresa de livrare, numele și numărul de telefon) selectat de utilizator al serviciului de transport sau prin curier cooperant cu site-ul sportmarket.md.

Înregistrarea pe site:

Prin înregistrarea și completarea datelor personale pe site-ul sportmarket.md, sunteți de acord să furnizați informații corecte și exacte despre dvs. și despre informațiile dvs. de contact.

Feedback și comentarii:

Revenind la noi, sau prin care postează comentarii pe site-ul, sunteți responsabil, că acest mesaj nu este ilegal, dăunător, amenințător, defăimător, ofensator la moralitatea încalcă drepturile de autor, promovează ura și / sau discriminarea persoanelor pe rasiale, etnice, sexuale, religioase, sociale semne, conține insulte la anumite persoane sau organizații și, în orice alt mod, încalcă legislația actuală a Republicii Moldova. Sunteți de acord că oricare dintre mesajele dvs., Administrația site-ului sportmarket.md poate șterge fără consimțământul dvs. și, de asemenea, să îl utilizați la discreția dvs. Site-ul sportmarket.md nu este responsabil pentru orice informatii postate de utilizatorii site-ului sportmarket.md.

Administrarea site-ului sportmarket.md are dreptul de a schimba acest Acord de Utilizator și orice alte reguli de utilizare a site-ului sportmarket.md fără notificare prealabilă către Utilizator.

Prin înregistrarea sau înregistrarea unei comenzi pe site-ul sportmarket.md sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

Рейтинг@Mail.ru