PROTEIN CREME (250 g)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18058
120MDL
Indisponibil

Conținut de proteine ​​mai mare din lume de până la 30%!

Doar 3% zahăr!

Bază de migdale!

Cel mai bun raport preț-performanță pe piață!

Detalii

Sticla 250g oferă o răspândire delicios pe pâine pentru un mic dejun dulce. În plus, ea poate, de asemenea, servi ca un topping pentru clatite IronMaxx® sau ca o umplere de produse de patiserie dulci. Sau pur și simplu au spooned dintr-un borcan - fără o conștiință vinovată. Geeigente pentru o dietă vegetariană și fără gluten. adecvat din cauza echilibrului nutrițional pozitiv pentru faza dieta si construirea musculare.

Choc Almond:

Concentrat proteic din zer, grăsimi vegetale (ulei de rapiță, ulei de palmier), indulcitori (maltitol, sucraloză), migdale (12%), grăsime redus pudră de cacao, emulgator (lecitină din soia) efectele laxative .Poate consumului excesiv. Poate conține urme de alte fructe cu coajă.

Alb Choc Crisp:

Indulcitor (maltitol), grăsimi vegetale (ulei de canola, ulei de palmier), concentrat de proteine ​​din zer, chipsuri din soia (izolat proteic de soia, uruială orez, zahăr cu ulei-de, pudră de cacao, făină de soia, sare, arome), emulgatori gator (lecitină din soia), aromă. poate produce efecte laxative ale consumului excesiv. Poate conține urme de nuci.

Alb Choc de nucă de cocos:

grăsimi vegetale (ulei de canola, ulei de palmier), concentrat de proteine ​​din zer, îndulcitori (maltitol, sucraloza), emulgator (lecitină din soia), aromă. Poate avea un efect laxativ în cazul în care sunt consumate în exces. Poate conține urme de nuci.

IronMaxx proteină cremă de migdale Choc

552 KCA

ENERGY 41,0 g

FAT 5,7 g

17,0 g din care saturate grăsime

care poliolii 21.0g

CARBOHIDRATII 3,0 g

din care zahăr 30,0 g

PROTEINE 0,15 g

SALT

IronMaxx de proteine ​​Crem Choc crocant

532 KCA

ENERGY 39,0 g

FAT 8,7 g

din care saturează g 31,0

care poliolii 34,0 g

CARBOHIDRATII 3,8 g

din care zahăr 24,0 g

PROTEINE 0,15 g

SALT

IronMaxx de proteine ​​Crem Choc de nucă de cocos

555 KCA

ENERGY 42,0 g

GREASE 10,4 g

din care saturează g 27,0

care poliolii 30,0 g

CARBOHIDRATII 2,2 g

din care zahăr 25,0 g

PROTEINE 0,14 g

SALT

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru