PROTEIN SHAKE RTD (330 ml)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18165
50MDL
Indisponibil

Gata să bea - gata pentru a pompa!

Detalii

Planificarea, organizarea și clarviziune sunt virtuțile de fier ale unui atlet, atunci când este vorba de o dieta perfecta. Dar, de multe ori toate preparatele grele sunt aruncate de evenimente neplanificate peste gramada - asta e viața! Soluția perfectă este: Gata de a bea shake de proteine ​​de la IronMaxx®!

Echivalentul lichid al barei de proteine ​​vine în Tetrapak etanșe, prin urmare, și găsește un format practic, în orice buzunar. Fie că în viața de zi cu zi, după antrenament sau pe drum, este gata să mănânce shake de proteine ​​de la Quick'n Easy IronMaxx® sale folosind partenerul perfect pentru oricine care vrea să ofere corpul său, în orice situație, cu destule proteine ​​și aminoacizi. Milkshake low-carb se dovedește a fi adevărată bombă de proteine ​​are mai mică de 1 g de zahăr și vă aprovizionarea pe o portie cu 24 g de proteine ​​din lapte de înaltă calitate. Prin utilizarea cazeinei cu lanț lung de shake este ideal pentru bridging perioade lungi, fără aport de proteine ​​si prevede doar 185 kcal per porție. Indiferent de aroma pe care o alegeți, explozia corpolent gust va sufla tine!

Odată deschis, magazin rece - consumat în decurs de 24 de ore. A se agita bine înainte de utilizare!

Ingrediente (căpșuni): apă, proteine ​​din lapte, smântână (lapte), stabilizatori (celuloză microcristalină, carboximetil celuloză, polifosfat de sodiu, caragenan), aromă, sare, îndulcitor (sucraloza)

100ML DRINK PROTEIN (STRAWBERRY) CONȚINE

55 kcal în condensație / 232 kJ

Grăsime 2,8 g

Din care saturează 2,0 g

Carbohidrați 0,2 g

Din care zaharuri 0,2g

Proteine ​​7,1 g

Sare 0,2 g

330ml DRINK PROTEIN (STRAWBERRY) CONȚINE

Valoarea calorifică 183 kcal / 767 kJ

Grăsime 9,6 g

Din care saturează 6,7 g

Carbohidrați 0,6 g

Din care zaharuri 0,6g

Proteine ​​23,5 g

Sare 0,6 g

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru