NUTRIŢIE SPORTIVĂ

Rezultat: 1 - 6 de 6 Pluralizați elementul 3

Alimentația sportivă este un grup special de produse alimentare, produse în primul rând pentru persoanele active în viață, angajate în sport și fitness.

Admiterea de nutriție sport vizează în primul rând îmbunătățirea performanțelor atletice, creste forta si rezistenta, de promovare a sănătății, creșterea volumului muscular, normalizarea metabolismului, pentru a atinge greutatea corporală optimă, și, în general, pentru a crește calitatea și durata vieții.

În Rusia, nutriția sportivă este considerată a fi aditivi biologic activi. nutriție sport este dezvoltat și fabricat pe baza cercetărilor științifice în diverse domenii, cum ar fi, cum ar fi fiziologia și dietetică, și de multe ori este un amestec atent selectat din compoziția concentrată de produse alimentare de bază, special tratate pentru cele mai multe din corpul uman. Comparativ cu alimentele obișnuite pentru digestie, care pot merge suplimente de sport ceas necesită o investiție minimă de timp și efort în digestie și absorbție de divizare, cu multe tipuri de nutriție sport au o valoare energetică ridicată. Alimentația sportivă este absolut inofensivă, dacă o faceți bine.

Alimentația sportivă este clasificată în mod special în categoria suplimentelor, deoarece utilizarea corectă este o completare a dietei de bază constând în produse convenționale și nu o înlocuire completă.

Marea majoritate a produselor de nutriție sportivă nu au nimic de-a face cu dopajul.

"Nutriția sportivă" este, de asemenea, înțeleasă ca utilizarea de produse obișnuite, organizate astfel încât să rezolve sarcinile principale ale unui anumit sport.

Рейтинг@Mail.ru