THERMO PROLEAN (100 caps)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18394
380MDL
Indisponibil

Thermo Prolean de la IronMaxx este un accelerator natural al metabolismului.

Detalii

Thermo Prolean poate accelera semnificativ metabolismul și arderea caloriilor. Prin afectarea pozitivă a metabolismului, Thermo Prolean stimulează, de asemenea, termogeneza. Termogeneza este înțeleasă ca producerea de căldură în interiorul corpului. Producția de căldură înseamnă, de asemenea, o creștere a rezervelor de energie ale musculaturii, adică creșterea rezistenței.

Cumpărătorii slab informați ar putea crede că arzătoarele de grăsimi cu efedrină sunt mai bune. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că efedrina are multe efecte secundare, inclusiv poate provoca probleme cu somnul, durerile de cap, nervozitatea și așa mai departe. Thermo Prolean, dimpotrivă, nu conține nici efedrină, nici ingrediente considerate dăunătoare. Numai ingrediente naturale! Toate substanțele nutritive din Thermo Prolean au fost testate în laboratoare. Eficacitatea lor sinergică a fost dovedită.

Vă recomandăm să luați Thermo Prolean atât pentru bărbați cât și pentru femei, deoarece medicamentul stimulează perfect metabolismul indiferent de sexul persoanei. Doar atenție la faptul că Thermo Prolean conține cafeină.

Cantitatea de nutrienți într-o singură porție (3 capace) a produsului:

Extract de ceai verde - 600 mg
Mate - 600 mg
Extract de Guarana - 600 mg
Taurina - 300 mg
Citrus Aurantium 150 mg
Vitamina B6 - 2 mg
Acid folic - 200 mcg
Biotină - 150 mcg
Crom 49,8 μg
Ingrediente: extract de ceai verde, mate, extract de guarana, gelatina, taurina, Citrus Aurantium, stearat de magneziu, vitamina B6, acid folic, biotina, clorura de crom III.

Recomandări pentru utilizare:
Luați 3 capsule înainte de micul dejun.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru