VITAMIN B BIOACTIVE (150 caps)

Marca: IronMaxx
Număr: vi-18561
290MDL
Indisponibil
Detalii

B vitamine sunt un complex de mai multe vitamine, toate din care sunt solubile în apă. Structura include vitamina B1, B2, B6, B12, niacin, acid pantotenic și acid folic. Deoarece oamenii nu pot stoca aceste vitamine, depind de o aprovizionare constantă. Nevoia variază. În special cu stresul fizic și nervos, metabolismul crește, astfel încât organismul necesită o creștere a vitaminelor B.

Vitamina B Bioactive susține o serie de funcții importante în organism. Acestea includ funcția normală a metabolismului energetic al sistemului nervos și al sistemului imunitar. În plus, vitaminele B au ca rezultat o reducere a oboselii și a oboselii.

IronMaxx® a recunoscut nevoia și a creat un produs care îndeplinește mai mult decât criteriile grele ale unui atlet. Doar o capsulă este suficientă pentru a acoperi 300% din necesarul zilnic. Datorită utilizării materialelor bioactive, vitaminele sunt absorbite extrem de rapid și sunt imediat disponibile organismului.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru