VITAMINS FOR HER (150 caps)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18446
290MDL
Disponibil

Amestec optim de acid folic, magneziu, biotină, fier, vitamina C și vitamina B12.
Cu toate vitaminele importante pentru femei.
Disponibil cu 150 de capsule.

Detalii

Vitamine - și pentru unghiile, părul și pielea

Furnizarea adecvată a substanțelor nutritive corecte este de o importanță fundamentală pentru femeile de toate vârstele. Vitaminele pentru ea oferă o combinație de vitamine și minerale special selectate. Unul dintre aceste ingrediente este biotina, care vă ajută să vă mențineți unghiile, părul și pielea sănătoase.

Nutrienți optim echilibrați

Vitaminele pentru ea vă oferă vitaminele C, B12, acidul folic și biotină, precum și mineralele magneziu și fier. Nutrienții fier și acid folic joacă un rol-cheie în menținerea funcțiilor corporale ale femeilor. Vitamina C ajută și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la creșterea absorbției fierului. Organismul are nevoie de acid folic pentru diviziunea celulară și reproducerea celulară, deci este recomandabil ca femeile să ia suficient, mai ales în timpul sarcinii.

Îmbunătățiți sistemul imunitar

Vitaminele și mineralele sunt deosebit de importante pentru sportivi. O aprovizionare bună este absolut necesară pentru a rămâne sănătoasă și a menține performanța. Organismul necesită un sistem imunitar complet funcțional pentru a oferi o performanță de 100%. Pentru a vă asigura că sistemul imunitar funcționează în mod normal, vitaminele pentru Her conțin magneziu și vitamina C.

Luați o capsulă zilnic. Notă: nu trebuie să se depășească doza zilnică recomandată! Nu utilizați suplimente alimentare ca înlocuitor al unei diete echilibrate și variate. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Ingrediente: umpluturi (făină de orez, celuloză microcristalină), oxid de magneziu, gelatină bovină (capsulă), difosfat de fier, acid L-ascorbic, agenți de dezintegrare (silice, săruri de magneziu ale acizilor grași furajeri); Poate conține urme de gluten, lapte, soia și ouă de pui.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru