VITAMINS FOR HIM (100 caps)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18447
290MDL
Indisponibil

Cu vitamina B6, vitamina B12, niacin, calciu, magneziu și zinc.
Cu toate vitaminele importante pentru bărbați.
Disponibil cu 100 de capsule.

Detalii

Un corp sănătos - important în toate etapele vieții

Diferiți factori joacă un rol în menținerea unei sănătăți generale bune, a sistemului imunitar, a funcției cardiace normale și a unui metabolism energetic. Un factor cheie este furnizarea adecvată a nutrienților potriviți. Prin urmare, este important ca bărbații să se aprovizioneze cu substanțele nutritive necesare în fiecare fază a vieții.

Nutrienți optimizați pentru bărbați

IronMaxx Vitamine pentru el oferă o gamă de vitamine, minerale și oligoelemente importante, oferindu-vă un supliment alimentar perfect. Ingredientele includ mineralele calciu, magneziu și zinc, precum și vitaminele B6 și B12. Vitaminele, mineralele și oligoelementele reprezintă o parte esențială a nutriției și sunt combinate aici într-un raport care corespunde cerințelor nutriționale.

Zincul contribuie la menținerea unui nivel normal de testosteron

În combinație cu magneziu, vitaminele B incluse susțin metabolismul energetic normal și o funcție normală a creierului. Magneziul contribuie, de asemenea, la funcția musculară normală. Fiecare doză de vitamine pentru el conține 1400 mg de calciu, pe care organismul trebuie să le mențină oase sănătoase. De asemenea, conține aproape 15 mg de zinc, care nu numai că ajută la menținerea sănătoasă a unghiilor, părului și pielii, dar ajută la menținerea unui nivel normal de testosteron în sânge.

Luați 4 capsule zilnic. Notă: nu trebuie să se depășească doza zilnică recomandată! Nu utilizați suplimente alimentare ca înlocuitor al unei diete echilibrate și variate. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Ingrediente: carbonat de calciu, umplutură (făină de orez), oxid de magneziu, gelatină bovină (capsulă), agent de eliberare (săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu), nicotinamidă, oxid de zinc, clorhidrat de piridoxină, coloranți (E 171, E 172, E 122) Poate conține urme de gluten, lapte, soia și ouă de pui.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru