AMINO TRYPTOPHAN

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18141
530MDL
375MDL
Indisponibil

Gelatină bovină 100%

1400 mg L-Triptofan

130 capsule

Ideal înainte de somn

Detalii

Consumați până la două capsule pe zi. Unul dimineața și altul înainte de culcare. Notă importantă: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Nu utilizați ca un substitut pentru un regim alimentar echilibrat și variat. Păstra acest produs la îndemâna copiilor mici.

amino triptofan

L-triptofan (84,8%), gelatină bovină (capsulă), agent de eliberare (săruri de magneziu ale acizilor grași). Poate conține urme de gluten, lactoză, PUI SOIA si proteine.

amino triptofan

403 kcal / 6,6 kcal

ENERGIE 0,86 g / <0,1 g

FAT 0,11 g / <0,1 g

Carbohidrati 0,00 g / 0,00 g

din care zahăr 98,8 g / 1,6 g

PROTEINE 0,00 g / 0,00 g

SARE 84800 mg / 1400 mg

triptofan

IronMaxx® AMINO triptofanul CREȘTERII de bine

L-Triptofan este un aminoacid esențial, care nu sunt produse de organismul uman în sine și, prin urmare, poate fi acceptată numai prin alimente sau suplimente alimentare (tablete sau capsule). Ca un precursor al serotoninei hormonului fericirii, care seara convertit la melatonină, aportul de triptofan poate avea un impact pozitiv asupra ciclului zi-noapte și a crește bunăstarea, astfel.

Creșterea cererii pentru SPORTIVII triptofanul

Prin anumite circumstanțe, cum ar fi, de exemplu Stresul, stresul fizic regulat sau un regim alimentar nesanatos, are nevoie o L-triptofan nu poate fi întotdeauna acoperite. În acest caz, un aport suplimentar de L-triptofan poate fi benefică. Noii amino tablete triptofan IronMaxx® furnizează organismului 1400 mg de amino L-triptofan per portie (2 capsule) acid, oferind astfel orientate și furnizarea optimă a triptofanului în condiții de siguranță.

Nutrițional per 100 grame / 2 capsule amino triptofan

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru