HELLFIRE DRINK (500 ml)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18393
30MDL
Indisponibil

O focă de gheață se va trezi!

Detalii

Ajungeți la obiectivul diavolului de a învăța și lasa căldura din corpul vostru să izbucnească! Cu formula puternica de cofeina, extract de guarana, taurină și niacin Fatburn băutură Hellfire® din IronMaxx® conține ingrediente foarte funcționale. Pentru succesul maxim dieta băutură gustos a fost optimizat din interior L-carnitină și colină, care promovează metabolismul normal lipidelor. În special în definirea regimului alimentar sau a fazei, utilizați Hellfire® pentru femei și bărbați, precum și pentru sportivi.

Se potrivește perfect!

O sticlă convenabilă de 500 ml cu capac de sport poate fi luată împreună cu dvs. Delicious Hellfire® arzător de grăsime și este partenerul ideal în timpul antrenamentului și în mișcare.

niacina:

- pentru un schimb normal de energie

- în funcția normală a sistemului nervos

- pentru funcția mentală normală

- sprijină pielea normală

- reduce oboseala și oboseala

Hellfire® 500ml

14 kcal

Energie 0,0 g

Grăsime 2,6 g

Carbohidrați 2,6 g

din care zahăr 0,0 g

Albuminul 0,07 g

sare

pe 100 ml de produs Hellfire®

L-carnitină 300,0 mg

Taurină 300,0 mg

Extract de guarana 100,0 mg

Cholină 86,0 mg

Cafeină 32,0 mg

Niacin 2,4 mg

Ingrediente: produse din zer (pasteurizat) (51%), apă minerală naturală, apa, acidifiant (Citronensäue), taurină, L-carnitină, colorant concentrat morcov, guarana, colină *, aromă, îndulcitor (ciclamat de sodiu, acesulfam K, zaharină sodiu), cafeină, conservanți (E202 și E211), niacin. * Colina promovează metabolismul normal al lipidelor.

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru