Vitamin C 1000 (100 caps)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18351
250MDL
Indisponibil

Vitamina C este una dintre cele mai renumite și importante vitamine din întreaga lume.

Detalii

Organismul nu se poate forma vitamina C, dar este dependentă de aprovizionarea din regimul alimentar. Cele mai bune surse de vitamina C sunt fructe si legume crude. Prin gătit, dar își pierd conținutul de vitamina C, astfel încât organismul nu poate lua vitamina C pentru a fi suficientă. În plus, există oameni care au nevoie de surse de vitamina C, din cauza alergii sau antipatia personală. În ambele cazuri, suplimentarea suplimentară este importantă.

 

În cazul în care nivelurile de vitamina C realizat o dată, organismul trebuie să dețină cel integru, dar acest lucru este imposibil de realizat fără o altă lovitură. Sportivii care își pierd din ce în ce vitamine si minerale prin transpiratie sau fumătorii al căror conținut de vitamina C se reduce cu fiecare țigară, au o nevoie mai mare de vitamina C.

 

Din acest motiv, IronMaxx® Vitamina C 1000 dozate a creat. O capsulă conține 1000mg mare de vitamina C pura, care ar trebui să satisfacă nevoile fiecărui atlet. De asemenea, o supradoză nu vă faceți griji trebuie să fie făcut. Deoarece vitamina C este solubil în apă, orice exces este pur și simplu excretat în urină.

 

VITAMINA C - multitalent!

De vitamina C, atat sportivi si non-sportivi pot beneficia de pe urma. Deoarece corpul nostru este atacat constant de multi agenti patogeni, vitamina C, pentru a sprijini sistemul nostru imunitar este esențială. In plus, vitamina C contribuie la functionarea normala a musculaturii, care este mai ales pentru sportivii de importanță imensă. Numai un mușchi sănătos poate obține performanța în timp. Deci, dacă doriți să fie deosebit de activ în sport, dar și în timpul liber, ar trebui să acorde o atenție la aprovizionare bazat pe nevoi de vitamina C.

 

Inclus în pachetul VITAMIN C transmite / CRESCUT

- cu o funcție normală a sistemului imunitar in timpul si dupa efort fizic intens

- la formarea colagenului normal pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, oase, cartilagii funcție, gume și piele în

- la un metabolism normal de energie la

- într-o funcție normală a sistemului nervos

- pentru funcția mentală normală

- cu o funcție normală a sistemului imunitar

- ajutor pentru a proteja celulele de la stres oxidativ

- pentru a reduce oboseala si oboseala

- absorbția fierului

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru