ZMA (100 caps)

Marca: IronMaxx
Număr: sp-18778
290MDL
Indisponibil
  • Magneziul pentru activarea enzimelor, prevenirea convulsiilor și protecția musculară și activarea enzimelor importante
  • Vitamina B6 este un bloc important pentru metabolismul aminoacizilor și menținerea unui bun metabolism al sistemului nervos
  • Zinc pentru a sprijini producția proprie de testosteron în organism și pentru a consolida sistemul imunitar
Detalii

CE ESTE FORMAUL ZMA?

ZMA înseamnă "Aspartat de monomethionină de zinc" și "Aspartat de magneziu". ZMA este o combinație de zinc și magneziu, care asigură o biodisponibilitate optimă datorită unei forme chimice speciale. Formula este rotunjită cu vitaminele B6. Astfel, prepararea ZMA este ideal pentru sportivii care nu doresc să se separe aceste trei elemente nutritive importante, dar în forma de dozare dreapta și în total acolo.

OPTIMUL DE FURNIZARE A MAGNESIULUI, ZINCULUI ȘI VITAMINEI B6

O capsulă de ZMA vă oferă 225 mg de magneziu și 15 mg de zinc. Toate acestea sunt încă optimizate cu 5,5 mg de vitamina B6. Se recomandă administrarea a 1 până la 2 capsule zilnic cu o cantitate suficientă de lichid. Combinația dintre 3 substanțe nutritive conținute în acesta este utilizată în mod activ timp de mulți ani în culturism. Mai mult, nutrienții conținute în acesta sunt implicați în procese importante care susțin corpul.

PROMOTE METABOLISM NORMAL

CONȚINUȚI Zincul ajută la menținerea unui nivel normal de testosteron din sânge și carbohidrați normal și grăsime metabolismul, care este de o importanță fundamentală pentru mulți sportivi. Împreună cu magneziu și vitamina B6, susține, de asemenea, sinteza proteinelor. Magneziul promovează de asemenea funcția musculară normală și reduce oboseala. Zincul și vitamina B6 contribuie, de asemenea, la funcționarea normală a sistemului imunitar.

INGREDIENTE:

Făină de orez vrac, aspartat de magneziu, oxid de magneziu, gelatina * (Capsule), L-aspartat, substanțe cu eliberare de zinc (silice, gras sare de magneziu de acid), clorhidrat de piridoxina, colorant (E 171, E 172)

Recenzii clienți
Fii primul care evalueaza acest articol. Distribuiți evaluarea și examinați, astfel încât alți clienți să poată decide dacă acesta este elementul potrivit pentru ei.
Trebuie să vă conectați pentru a lăsa un comentariu. Conectare
Рейтинг@Mail.ru